putin
Član
Kod nas ih ima par farmi gde cifra prelazi 3ooo tovnih bikova,al nisu sve simentalci,a bilo bi smesno ocekivati da se mogu sakupiti toliki simentalci...Telad stizu iz Rumunije,Ceske,Austrije,Irske..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Razumem sve ali od kada simentalci idu za dinare.? Sad i oni koriste to sto je bila susa . Pa dokle vise bre?Jbg ima ljudi koji ne mogu cekati... stislo... daj pare pa bar i jeftinije. Ja ih nebi dao ispod 2.1evra pa ranio ih jos 10meseci. Ali razumem i te ljude sto davaju.
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Malo je to,novopazarci su kupci?
Poslato sa T1 7.0 uz pomoć Tapatoka
slaba cena,a ne cini se da ce biti bolja...ni ovamo ni tu,a i moji dolaze na prodaju,sreca sve su simentalci.
Kod nas uvjek je kontra,u martu i aprilu najviše ucjenjuju jer ljudi ulaze u sjetvu i treba im para.Moje misljenje je da ce u martu, aprilu biti bolje. Samo ja ne mogu da cekam, imao sam neku nesrecu u porodici pa ne mog da stignem da se posvetim svemu. Moram da ih prodam da smanjim malo posao, a i imaju kilazu za prodaju.
@marre2 : да ли имате број од неког ко купује мушку телад,може и на пп?Svuda ima covek koji vodi po selu.Kod mene bikovi 1.8-1.9 muski telici 3.5 a zenski 2.5eu