Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ovde na forumu.Da li vas zanimaju trendovi cena u vasem regionu i drugim regionima zemlje.
Ako je odgovor da kako dolazite do tih informacija?
Tesko dolazimo do pravih informacija? Posto vi planirate da budete ozbiljan faktor u trgovini ovo robom predlazem da nas vi redovno izvestavate o kretanju cena kako napolju tako i kod nas. Hvala unapred.Da li vas zanimaju trendovi cena u vasem regionu i drugim regionima zemlje.
Ako je odgovor da kako dolazite do tih informacija?
Kolko para?[/QUOTEgrg
Tesko dolazimo do pravih informacija? Posto vi planirate da budete ozbiljan faktor u trgovini ovo robom predlazem da nas vi redovno izvestavate o kretanju cena kako napolju tako i kod nas. Hvala unapred.
Lepo je pricao jedan cuveni profesor sa Novosadskog poljoprivrednog fakulteta da se to desava jos pre 10godina kada je je i poceo uvoz tih junica ekstra klase po ceni od 2300eura.Morate jednom shvatiti za sva vremena,skoro su nas proglasili za najgluplji narods na svetu,oni nas tretiraju kao otpad drustva i samo nam uvaljuju neko smece.Nista dobro od njih nismo nikada dobili niti cemo.Mnoge farme su svoja umaticena grla poklale da bi uvezle njihova elitna i onda je usledio hladan tus kada se uvidelo da su nasa ipak bila bolja.Ej,nasa od divljaka sa balkana bolja grla da budu od austrijskih i nemackih.Slicno je i sa semenom koje nama salju,ima visoku cenu,tretira se kao elita a na njihovom zvanicnom sajtu vecina tih bikova i nema ili su na zacelju kolone.Ja imam dve krave uvezene iz Nemacke preko Sabacke mlekare... Zali Boze para sto smo dali, kostale su 4400 evra a imaju po 13-15 litara mleka. Ne kazem da su nemacka grla losa, ali smo mo verovatno dobili neke skartove...
Odgovorno tvrdim da su mnoga grla koja su uvezena imala falsifikovane dokumente i da su ljudi mislili da kupuju dobra grla.To je nesto sto se zna i nije tajna.Nista nije nikada preduzeto,nazalost.Bilo sto bilo.Badava vasari i direktni posrednici i farmia i sve ostalo kada su oni izgleda veci lopovi nego mi.