Mihajlo jovičić
Član
Dune vetar na pogrešnu stranu, šta ondak?Izbrises njivu iz gazdinstva i odes i zapalis je
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dune vetar na pogrešnu stranu, šta ondak?Izbrises njivu iz gazdinstva i odes i zapalis je
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Ukoliko jedan od njih ima parcelu u vlasnistvu pored te koju stice zamenom tj. ukoliko ukrupnjava posed pravi se ugovor o razmeni parcela i bicete oslobodjeni poreza na prenos apsolutnih prava. Jedini trosak je overa kod notara i sastavljanje ugovora (mogu vam proslediti primer ugovora pa samo izmenite podatke o vlasnicima i parcelama) ili angazujte notara da vam sastavi ugovor.Ako 2 coveka hoce da zamene njive, npr pera daje miki jednu, a mika peri drugu, bez doplate(njive nisu iste povrsine, i nisu u istom potesu, ako je to bitno) , glava za glavu, jel se tu placa neki porez i koliki? Ko placa, obojica?
Mogu li ja da dobijem primer tog ugovora?Ukoliko jedan od njih ima parcelu u vlasnistvu pored te koju stice zamenom tj. ukoliko ukrupnjava posed pravi se ugovor o razmeni parcela i bicete oslobodjeni poreza na prenos apsolutnih prava. Jedini trosak je overa kod notara i sastavljanje ugovora (mogu vam proslediti primer ugovora pa samo izmenite podatke o vlasnicima i parcelama) ili angazujte notara da vam sastavi ugovor.
Послато са SM-A125F помоћу Тапатока
Imam i jedan i drugi, posalji mi mejl ili broj za viber na pp.Mogu li ja da dobijem primer tog ugovora?
I treba mi ugovor o poklonu ako neko ima. Npr otac poklanja sinu, baba unuku ili komšinica komšiji.