DusanA
Član
Mi kupili 2 kj za 11000e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koga zanima ima u ,,SOLIS NEKRETNINE..prodaju 400 hektara zamlje za 2.700 000 u Sremu pise da je dobrog kvaliteta.Danas sam slucajno vido pa ajd da napisem.
Точак историје се окреће. Пошто су фабрике већ одузели радницима, још да узму земљу сељацима и биће рата! Довољно ће бити да неко викне познату паролу: "фабрике радницима, земља сељацима" па Јово наново.Vojvodina
Hrvatski lobisti za interese Nemačke države kupuju Vojvodinu i raseljavaju Vojvođane
A u prijatelju gde ti odeТочак историје се окреће. Пошто су фабрике већ одузели радницима, још да узму земљу сељацима и биће рата! Довољно ће бити да неко викне познату паролу: "фабрике радницима, земља сељацима" па Јово наново.
За близу ми требају наочаре а на даљину видим одлично. Због чега се, уопште, ратује? Одговр: због плена! А какве су твоје прогнозе за цену земље и ко ће је, код нас, куповати у наредним деценијама?A u prijatelju gde ti ode
Можда код приватних банака, код државних се уважава процена вештака. Кад се не измирују обавезе на време банка раскине уговор и онда не важе уговорене већ затезне камате.Nije mi samo jasno ako banka uzima hipoteku u vrednotsi 2 do 3 puta veću od kredita kao može narasti kamata
Чешће се деси обрнута варијанта, вештак узме паре од зајмопримца да процени више али такви губе лиценце и бивају тужени.Neko je iz banke uzeo pare u dzep da to sredi.