Cena zemlje? ( kupovina,kredit,prepis )

Poljoprivrednik sam, ne moram da prilažem dokaz o poreklu novca a iznos obavezno navedem u dinarima.Nikada nije bilo nikakvih problema.Jedino nas je malo cimao notar kada sam kupio kuću a prodavac nije hteo da me posluša nego je insistirao da u ugovoru navedem iznos u evrima pa je sam sebe s.eb'o.

Imao sam takve situacije ali to resava vlasnik. On je duzan da ponudi komsije, ako nisu zainteresovani potpisu izjavu i ja kupujem. Ako nesto drkaju budzu pisem vecu cifru i aj zdravo. Ja pazario pre neki dan 66ari pored mojih 66a za 11500e. Poskupeo notar 16000din mi naplatio.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Prvo se ponude komsije pa onda mozemo da pricamo. Ja sam najebao tako sa jednom parcelom. Bolje i dati malo vise ako treba nego ici na sud i placati advokate.

Izgleda je kriza jos daleko od poljoprivrede,lepe cifre se isticu.
Ja sto zaradim cim je neka prilika kupim neku zemlju. Ne dajem mnogo na masine. Dzabe ti masine ako nemas zemlje. Orem plugom ravnjakom, sejem nodetkom, traktori imt i kinezi. Mogao sam da kupim svaku masinu koju sam zamislio, ali kupio sam svaku njivu koju su mi ponudili.

Ja sto zaradim cim je neka prilika kupim neku zemlju. Ne dajem mnogo na masine. Dzabe ti masine ako nemas zemlje. Orem plugom ravnjakom, sejem nodetkom, traktori imt i kinezi. Mogao sam da kupim svaku masinu koju sam zamislio, ali kupio sam svaku njivu koju su mi ponudili.

Lepo je to za buduce generacije.

Kod nas ide i do 16k evra 57 ari, čuješ samo da je zemlja prodata, ali ne znaš ni kada se prodavala :D
Ima par ljudi koji kupuju i ne pitaju koliko košta

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh