zadrugar66
Član
Stari je post. U međuvremenu sam imao iskustva sa ovom radnjom. Veštak procenjuje vrednost bez obzira na iznos iz ugovora i iznos koji je izveštačen se uplaćuje na račun suda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj vek.Kako znas da je za navek ?![]()
Ovde ovi "novi" kad uzimaju u arendu-zakup kazu kupio zemlju.I ovde u Su opštini se za kupovinu kaže kupio, za uzimanje u arendu uzeo tj uzo ali da nam ne bi trebao prevodilac napisao sam kako se uglavnom piše na forumu.
Onda bi trebali i porez da plate na tu vrtoglavu sumu, tako da im to bas i ne odgovara. Proverite da li su zaista toliko prijavili ili samo pričaju.Ovde masovno u Ugovore stavljaju vrtoglave cifre na ime cene, i tako susednu njivu nemaš nikakve šanse da kupiš, po pravu "preče" kupovine....
Što je najluđe, kad potencijalni prodavac čuje za koliko je prodata njiva (po Ugovoru) u "njegovom" Potesu, cena koju zacepi je nedostižna za "normalne" kupce....
Htedoh da kupim tako, kad je bubnuo cenu, umal ne padoh u nesvest..
Zahvalio mu se na informaciji i ajd' s milim Bogom...
Ja sam dogovorio malo duza duz i malo skupljaDanas kupljeno zemlje za navek, lepa prava duz 400m ,radim vec par godina. 9000e/kj.
Nazalost najmanje kupuju seljaci,ali kako se koja zemlja pojavi tako ode.