Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ta parcela izlazi do pola asfaltiranog puta, šta da radim
Uzmes debeo novcanik i nadjes dobrog iskusnog advokata, i da vidis kako ce da im dokaze da su stavili asfalt kod tebeПодсети ме слика на једну моју ситуацију: мом деди општина асфалтирала једну парцелицу, целом дужином, нисам имао појма док нисам сео да разгледам карту:
Према нацрту пут пролази поред парцеле, али претпостављам да су мајстори када су асфалтирали пут исти исправили преко парцеле, ко да савија према плану.
Жалио се општини, одували ме, рекли ми да докажем како је парцела асфалтирана, не признају карту РГЗ... Нисам паметан.
Да ли би требало да орем општински друм па нек општина доказује где су међе, и чиме да орем ако би требало, насута јака подлога, одозго дебео асфалт, утабан добро... Море општино, не гази орања!
По тржишној цени.Mora da mu plati nadoknadu za to.
Невезано за расправу око Шапца и путева,ти стварно верујеш у причу да су цигани у Савамали били на њиховој земљи и легализовани?"U Savamali je bila bespravna (nelegalna) gradnja na državnom zemljištu." Stvarno verujes u tu priču?
Ne kontriram nikome, uglavnom pricam sa argumentima.Srdacan pozdrav.
I to sve je neophodno da se uradi u noci izbora, sa ljudima pod maskama i mehanizacijom firme koja se ne zna niti dan danas?Na kraju Arapin ima pare, isplati te ljude i idemo dalje, tako je tamo gde vlada red i zakon....Podseticu te da je cuvar jedne firme dobio infarkt kada su ga prepali ti ljudi sa maskama, covek je nakon 7 dana umro u bolnici....I nikome nista.....Невезано за расправу око Шапца и путева,ти стварно верујеш у причу да су цигани у Савамали били на њиховој земљи и легализовани?