obi
Član
Onda ne preostaje ništa drugo nego da probam da se nagodim sa čovekom za zemlju da spusti cenu. Bolje da ja kupim nego da mi neko prolazi pored kuće i drugih objekata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
То ти је и, најбоље решење да купиш и решиш се свих проблема. Јесте да ће цена можда бити нереална и папрена али видећеш временом да ниси погрешио. Ја сам исто тако купио плац до мојег плаца јер је мој отац увукао кућу 70м од пута и да је неко, купио тај плац свињци или било шта тако би дошло, нама под прозор. Али, када је продаван још један плац до нас ја нисам хтео да га узмем, а сада сам видео, колику сам грешку направио. Купио га неки лик оградио и пустио 60 мангулица то смрди недао ти Бог, не можеш прозоре на кући отворити и прострети веш напољу на штрик.Onda ne preostaje ništa drugo nego da probam da se nagodim sa čovekom za zemlju da spusti cenu. Bolje da ja kupim nego da mi neko prolazi pored kuće i drugih objekata.