KishRobert
Prijatelj Foruma
Ako je vama ok cena od 4200e/kj...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
posto je kod tebe onda zemlja?Ako je vama ok cena od 4200e/kj...
Ako je vama ok cena od 4200e/kj...
Nekretnina je nekretnina i u vek ima svoju vrednost.Nekad manju,nekad vecu.Pisano je o ceni zemlje u EU od 40000e po hektaru i cak do 100000.Kod nas je toliko industrijska zona.Koliko njima treba da se isplati.Ako cemo tako ,koliko treba vremena da se isplati traktor,a njemu cena svake godine sa staroscu pada,za razliku od cene zemlje.Ja licno mislim da je vreme jeftine zemlje iza nas.Imali smo ogranicenje u maksimumu i to je to.Druga vremena su dosla i velika riba jede malu.Ima da neko istrci za tu cenu,al' jos uvek je neka granica od 2000~3000e/kj.
I to po ovim cenama nije opravdana cena zemlje.
Koliko i kako ta zemlja treba da rodi da bi se za covekov radni vek isplatila?
Ima da neko istrci za tu cenu,al' jos uvek je neka granica od 2000~3000e/kj.
I to po ovim cenama nije opravdana cena zemlje.
Koliko i kako ta zemlja treba da rodi da bi se za covekov radni vek isplatila?
Kod nas je navodno prodat neuspeli vocnjak koji je ogradjen bagremovim stubovima bez zice povrsine 9kj za nekih 60000 evra...tako kazu. 1kj 1. klase se trenutno lako proda za 5000 evra.
To zahvali tvojim kumovima!Mislim Robika da su to cene od pre 1-2 god., sad su i kod nas poceli da je duvaju... Alavci... sad je 3000-4000e I klasa
To zahvali tvojim kumovima!