Sloba31
Član
A sta ako je u medjuvremenu promenio adresu u lk?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije bas tako jednostavno. Sta ako je covek u medjuvremenu bio van zemlje, i dok se vratio prosao rok? Niko nije u obavezi da umesto tebe primi pismo. Prosao sam jedan sud zbog zemlje pa sam video svasta, advokati misle da znaju a na kraju padnes na sudu.Ako је послато препоручено писмо и први комшија не прими или не одговори и не врати назад продавцу, чека се 15 дана и онда може да се продаје било коме
, ali ima tu i zbilje. Na jednoj komšijskoj njivi vlasnik je preminuo a deca (naslednici) su mu u Nemačkoj odavno, mislim da ni nemaju adresu u Srbiji.Šta bi rekao tek na ovo.Danas bio jedan covek iz sela kod mene, nudi 2,25 kj pored mene da mi proda. Cena je skromnih 15000 e ali za KJja imam 3 kj pored njega i sastavio bi lepu njivu, ali ove cene nisu normalne. Ne pada mi na pamet da bacam toliku kolicinu para na tako malo parce zemlje....