Peet
Član
Tesla a da probamo slikovito
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Inače konkretno prošle godine je komšija prodao zemlju, a da me uopšte niko nije obavestio, niti pitao da li sam zainteresovan, toliko o saglasnosti komšija, i savesnosti notara.
Mene vise nervira sto to traje sada 2 dana, ides zakazujes a sutra kao dolazimo na svecano potpisivanje. Glupost, ali moraju barem delimicno da opravdaju te taksetine pa smisljaju kako da traje duze ceo proces. Jos uzima pa cita ugovor na glas kao da smo retardirani i kao da traj ugovor vec nismo prodavac i kupac procitali, jer smo i sastavili ga sami. Itd. Debilana, ali dobro tako nam je kako nam je.
A kod nas te ponude sokom ili kafom,samo teška smaračina ja se iznerviram kad treba da idem kod nje.
Ali bi morao da napravim neku kucicu 20 ak kv cisto da mogu da prespavam, neku garazu, pitanje je dali za to sada trebaju neke dozvole.
samo ako postavis kontejnerA dali jos uvek prolazi ona fora sa vinogradarskim kucicama?