Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U ugovoru stoji da si komsija sa obe strane (kupac) ili sa jedne strane da je kolski put a sa druge kupac i to niko ne proverava.Notar nece da overi ugovor ako nema pisanih izjava komsija da nisu zainteresovani da kupe po navedenoj ceni.
Jesil se nekad provozao kroz Vojvodinu?Imate srece dok vas Hrvatska ne pusti u EU , a ako udjete , poslije nekoliko godina kad dignu zabranu ulaska radne snage iz Srbije u EU razvijene clanice , taj balon ce da se ispuse strahovito brzo , neki ce se ceskati i tamo gdje ih ne svrbi.
Тај адвокат што ти је рекао, да се најлакше обарају такви уговори, је алав на новце па те завлачи ако оћеш да га унајмиш.....такав уговор се тешко обара, са пуно рочишта и средстава.
Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга
Čisto ludilo.U susednom mestu pre neki dan kupljena zemlja,1kj placeno 11.500e.....
@Sloba31 Пробај, па ћеш се зачудити, ако купац и продавац не одустају од тог да је поклон. Говорим ти из судске праксе како је. Мада ја лично се не бих упуштао у такав спор и препустио бих њиву, и овако ће уста бити пуна земље
Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга
Pre par godina pored mog dvorista covek kupio zemlju koja se celom duzinom granici sa mojom. Nisam znao da ce da bude na prodaji jer je vlasnik govorio kao jeftina je zemlja ne isplati se prodaja. Da bi izbegao da pita medjase naprave ugovor o poklonu. Ja razgovarao sa advokatom, kaze najlakse se obaraju takvi fiktivni ugovori. Ipak sam odustao od tuzbe, tek sam se vratio u selo i necu da me po tome pamte. Samo sam novom kupcu rekao da ako nekada bude prodavao da sam zainteresovan.
Ovo je imao situaciju jedan moj prijatelj tetka mu prodala zemlju a sa obe strane isti komsija, komsija ga tuzi i izgubi sud jer su imali ugovor o poklonu a komsija je to tek na sudu saznao
Ako prodaje obe parcele zajedno,u tom slučaju treba da ponudi i jednom i drugom komšiji međašu,ali ako samo jednu parcelu prodaje,ponudu daje susedu sa kojim se graniči samo...Pitanje za iskusnije: kako ide pravo preče kupovine kada prodavac ima DVE parcele jednu do druge? Da li se obe parcele nude i jednom i drugom komšiji ili se svaka parcela nudi samo komšiji koji je međaš?
Nije jos bio uzeo novac od prvog, samo je imao volju njemu prodati za nekih 6000 e kj a napisali u ugovoru 10000 e/kj da bi uplasili druge medjase.Ako sam dobro razumeo, prodavac je uzeo pare i od prvog i od drugog kupca ?
Zar nije prvom kupcu vratio pare ?