tesla
Član
Ajde podeli i sa nama informaciju, makar na pp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Već par puta sam to objašnjavao, jednom negde i na dugačko i na široko... ne mogu opet...
Zaključak je: ti pošalji ispravnu ponudu, a on nek te tuži i nek dokazuje da je bila neispravna.
Ja napisem u ugovoru malko vecu cenu a posle ako se nekome tuzaka nek plati onda to sto je u ugovoruI mnogo bitno ako dođe do kupovine da u ugovoru koji se overava kod notara bude ista cena kao i u ponudi.
Imam jedno pitanje pa ako neko zna odgovor...
Kolegi treba jedan komšija da potpiše saglasnost za kupoprodaju koji ima adresu u katastru zavedenu u NS,međutim se ispostavilo da taj komšija na njivi uopšte se ne nalazi na toj adresi u NS,nego je u inostranstvu i retko dolazi kući...a kolegu požuruju prodavci pomalo sa kupoprodajom...Kolega sad hoće da pošalje ponudu sa povratnicom koju najverovatnije neće niko da primi na toj adresi i vratiće poštar ponudu u poštu i ostaviće papirčić da se jave da dignu pošiljku npr. sutra do 4 h...I moje pitanje glasi dali i u tom slučaju ako niko ne primi tu njegovu ponudu važi rok od 15 dana za slobodnu prodaju drugom licu i kakav će on imati dokaz da je poslao tad i tad tu ponudu.Hvala vam unapred i u njegovo ime...
Ako se ima pismena saglasnost od komšija onda nema potrebe da se to radi.