Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tu je taj,taj svake godine kupi 10+kj i to uglavnom 1. i 2.klase.Da mi je znati gde je bio pre 80-og rođosa...
Не шири се он........зато је син терао до тога да зетови не раскућеSkuplje je placena,ne bitno.U pitanju je cica od 80+ godina.Stari pravi paor,novopeceni lokalni tajfuni mu nemogu nista.
Kad god je neka 1.klasa zemlje na prodaju,on je po defaultu tu za kupovinu i svi kod njega.
Siri se kao metastazirani rak ali i usevi su mu ludacki.
Nesto se raspravljam sa drugarom,koja je cena zemlje u Srpskoj Crnji i koja je neka prosecna cena zakupa tamo?Premislja se da ovde proda par jutara zemlje i da tamo kupi duplo vise i izdaje u zakup,misli da ce mu biti bolja racunica nego da ovde radi zemlju.
Pa može se dobiti ladno 150eura po kj a i više ukoliko se daje veća količina zemlje i na ugovor od više godina.Tamo ? Ne verujem da je vise od 80 - 100e. Tamo je I Bog rekao "laku noc".
Dodjite kod mene.Za 4000eura zemlje koliko hoćeš i to extra dobre.
Pozdrav svima,
Prema poslednjoj izmeni zakona o prometu nepokretnosti, da li pravo preče kupovine ostvaruje jedino najduži međaš ili to pravo imaju svi međaši s'tim da se kupovina nudi prvo najdužem međašu pa onda sledećem po dužini i sve tako do poslednjeg međaša sa najkraćom međom?
U prevodu da li je dovoljno da imam pismenu izjavu samo najdužeg međaša da nije zainteresovan i da neće koristiti pravo preče kupovine ili moram tu izjavu da pribavim od svih međaša.
Milan.V
Svi međaši imaju pravo preče kupovine, a redosled je dužina međe.