Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve zajedno.
Mislim da je dve godine rok od sprovodjenja u katastru a ne od potpisivanja ugovora.Ugovor moze da se napravi i porez plati a da se ne da ugovor u katastar na sprovodjenje.Rok je dve godine od potpisivanja ugovora.
Da, važi samo za međašne susede, aleare, one koji dele među, tj zajednička im je granična linija.
Kod mene jedan komsija je prodao trecem licu zemlju, a da nije ni meni ponudio a ni drugom medjasu. Izgleda da je uzimao pare na kamatu od zelenasa i posto nije imao da vrati ovaj mu je uzeo zemlju. To je moje misljenje jer je novi vlasnik zelenas koji ne radi zemlju. E sada je taj zelenas vec menjao tu zemlju sa nekim cetvrtim likom. A o svim tim desavanjima nisam bio obavesten. Sta raditi?
Kod mene jedan komsija je prodao trecem licu zemlju, a da nije ni meni ponudio a ni drugom medjasu. Izgleda da je uzimao pare na kamatu od zelenasa i posto nije imao da vrati ovaj mu je uzeo zemlju. To je moje misljenje jer je novi vlasnik zelenas koji ne radi zemlju. E sada je taj zelenas vec menjao tu zemlju sa nekim cetvrtim likom. A o svim tim desavanjima nisam bio obavesten. Sta raditi?