та Пеера
Član
Ne prodaje se dugo , tek je od pre neki dan u ponudi.To se već dugo prodaje.Čuo sam i ja za te slučajeve.
Ovaj sa 11,5 kj dobija za sada 100000 e ali traži još.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne prodaje se dugo , tek je od pre neki dan u ponudi.To se već dugo prodaje.Čuo sam i ja za te slučajeve.
Radi je jedan covek 15 god bez arende(niko ne pravi problem samo da nije u parlogu niti se iko interesuje za tu zemlju od njih) postoje dva vlasnika te zemje koji su jos zivi i drzavljani su Srbije.Jel neko radi tu zemlju ili je u parlogu?
Hoce ljudi da prodaju ovi iz Srbije i oni iz Hr,ali ti iz Hr su pomrli i zemlja je jos uvek na njima a na ostavinskoj raspravi nisu naveli da imaju tu zemlju i Srbiji,sad bi trebalo da pokrenu dopunu ostavine kako bi to prijavili kao vlasnistvo njihovih muzeva oceva sto je procedura koja traje.Interesuje me tali postoji zakonski rok ako ne koristis zemlju a vlasnik si lupam 30god imas i dalje pravo na nju ili prelazi na ostale vlasnike koji su placali porez na tu zemlju(ovi u Srbiji)
Pa kakvih kod nas ima ta cena i nije strašna, i ja se raspitujem za neko parce zemlje ali ovde neverovatno puno cene zemlju. Balirao sam kod nekih starijih ljudi i kažu bi prodali 50ari zemlje, ja se zainteresujem, mislim ne može biti preko 10000e obična livada bez uradjenog prilaza. Kad su mi oni rekli cenu 100000e za to 50ari ja sam ostao bez teksta.Kod nas 2 ,,ludaka" prodaju ,
-prvi 11,5 kj u komadu i traži 130 000 E
- drugi 11 kj u komadu i traži 150 000 E
Zemlja je uz asvalt blizu sela jendna parcela prema Sr. Mitrovici ,druga prema Rumi
Kod nas traže po 7000e/kj, trgovina jako slaba.