Miljakovac
Novajlija
Kolika je realna cena zemlje u Mladenovcu, npr Velikoj Ivanči?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Кум је хтео да прода по 40€/а а нудили му 10€. На оглас се купци не јављају.Kolika je realna cena zemlje u Mladenovcu, npr Velikoj Ivanči?
A gde u Kumanu?Ako nekog zanima da kupi zemlju u Kumane oko 3.5kj neka mi se javi na pp. Cena...?
mali rit i stara zemljaA gde u Kumanu?
Kod nas se cena zemlje krece od 5000- 9000 evra po hektaru...
E pa zemo ako i tebi treba ta 3/4 jutra kao i njemu te pare lako će te se dogovoriti.
Kako gde. Možda ljudi toliko traže, ali da li se proda za te pare...
Pazario sam ta 3 jutra za 9000 eura crnica je i izlazi na asfaltni put mislim da sam dobro prosao.Ja sam trenutno u pregovorima za 3 jutra zemlje crnica 2 i 3 klasa za 3000 evra/jutro nema okolo kanala a nisam primetio ovih godina da topi voda.mislim da je povoljno.
@piv975 Da a dali ce dobiti tu arendu svake godine?Obicno je to bez ugovora jer gazda hoce subvencije i gleda da da u zakup po najvecoj mogucoj nabijenoj ceni pa se desava da nece da rade vise a zakup neplate.Trgovati sa zemljom samo ako je povoljno.
Kod nas se i prodaje za te pare.... Ispod 5000 po Ha tesko da se moze nesto uzeti...
A zasto ne bi ste kupili u okolini bora i zajecara ?Pise u tekstu ovako .... већ пола године нуди 15 хектара за свега седам евра по ару, али, како каже, још увек нема купаца.....
Ovo da je istina, ne verujem nikako, evo ja bih prvi kupio po toj ceni, nije bitno gde se zemljiste nalazi, samo da nije u okolini Bora Zajecara itd.