Moj tast prodaje u Kaću pored Novog Sada 1kj dobre zemlje, jako dobro rađa kukuruz svake godine, traži 7.000eu, zemlja se nalazi između autoputa BG-NS i NS-a.
I još 1kj + 1/4kj između Kaća i Budisave za 12.000eu, isto vrhunska zemlja, ali mnogo bliže selu... Cene nisu fixne, ali to je neka realna cena tu...
Jako davno nisam nista komentarisao ali ovo sam morao da prokomentarisem.
Samo da ti skrenem paznju, da nisi napisao potpune podatke o zemlji pa stvaras pogresnu sliku o ceni zemlje u Kacu.
Zaboravio si da kazes da se to navodno "1kj dobre zemlje" nalazi u ritu, u potezu rogoznjaca gde nekada i divlje svinje znaju da prave probleme, i da je udaljena priblizno 6.5-7km od sela i da je zemlja 3klase - jos je i peskovita. Spominjes autoput BG-NS....? Kao da ona vredi tu toliko zbog toga ake je udaljena vazdusnom linijom 500 ili 1000m...? A zemlja je udaljena podosta od autoputa.
Cisto radi poredjena prijatelj je pre 5 meseci nedaleko od tog sto tvoj tast podaje kupio pored njega 3kj bolje zemlje za 10500E.
Ja sam prosle godine kupio 3kj 2 klase na 1200m od sela za 14500E.
Rodjak je u Kovilju kupio 5kj za 4300E/kj 1 klase, pre 2 nedelje i to pored njegovih 23kj.
Toliko o tome koliko su to realne cene sto on to trazi (mozda njemu toliko treba - to je nesto sasvim drugo).
A sto se tice tog Jutra i cetvrt na putu za Budisavu verovatno se radi o 2 ili 3 klasi , tu se sva ta zemlja i sa leve i sa desne strane prodaje ali bukvalno, ljudi ne znaju koliko vise da traze, jer misle da ce se tu nekada i neko nesto ozbiljnije praviti. A zaboravili su jednu stvar kada se dolazi iz NS-a za Kac posle petelje na autoputu, kada se prodje prema Kacu sa leve strane to je predvidjenaa industrijska zona, i tek kada se sve to tu popuni i napravi, onda ce mozda biti zanimljiva Ta zemlja prema Budisavi, mada opet je zanimljivija ta zemlja u nastavku pored puta za Zrenjanin jer taj put ima neku oznaku i znacaj naspram tog puta za Budisavu.
I jos nesto za kraj, da je ta zemlja zaista toliko dobra kao sto ti kazes bila bi prodata odavno a ne bih tvoj tast lepio po celom Kacu oglase svaki dan da prodaje jedno te isto a ne moze da proda ( Sta to znaci? ) - Jednostavno NE vredi toliko ni priblizno, da vredi bila bi prodata odmah, a ne bih lepio oglase vec 6-7meseci da prodaje koliko ja to vidjam.
Pozz