saglasnost od oba komsije treba. Ako je put sa jedne strane onda samo od jednog komsije. Komsija ako ima put izmedju se ne racuna kao komsija. Ja na svim njivama imam saglasnosti, jer iako smo dobri ko zna sta moze da kvrcne u toku 2 godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
saglasnost od oba komsije treba. Ako je put sa jedne strane onda samo od jednog komsije. Komsija ako ima put izmedju se ne racuna kao komsija. Ja na svim njivama imam saglasnosti, jer iako smo dobri ko zna sta moze da kvrcne u toku 2 godine.
Cek da vidi ovo Sandor ili DusanA.kod nas u crepaji nema vise zainteresovanih da plate 10000 evra lanac.Komsija nudio svima dobru zemlju ali dzaba.........niko nece
kod nas u crepaji nema vise zainteresovanih da plate 10000 evra lanac.Komsija nudio svima dobru zemlju ali dzaba.........niko nece
Jedno pitanje.. Koliko košta otprilike porez na prenos vlasništva za njivu 1 ha, 3 klasa? Ako je neko skoro pazario pa zna da mi kaže. U napred hvala.
Ok, hvala. A na koji način procenjuju vrednost?
Mozes da nazoves poresku upravu - oni imaju neke vrednosti koje se racunaju. Verovatno ako u ugovor stavis manju cenu onda je vazeca njihova a ako stavis vecu onda se racuna po tvojoj ceni. I nije 2 nego 2,5% od vrednostiOk, hvala. A na koji način procenjuju vrednost?
2.5% od vrednosti tvoje iz ugovora ako im odgovara, ako im se cini da ste lagali u ugovoru oni ti sami uzmu tarifu.
Mozda,i to privremeno,za godinu-dve ce je prodati za 13-14000,cena ce dalje rasti,hteo to neko ili nekod nas u crepaji nema vise zainteresovanih da plate 10000 evra lanac.Komsija nudio svima dobru zemlju ali dzaba.........niko nece
Kod nas bi bilo negde oko 16.000 rsd.Jedno pitanje.. Koliko košta otprilike porez na prenos vlasništva za njivu 1 ha, 3 klasa? Ako je neko skoro pazario pa zna da mi kaže. U napred hvala.