Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pod berac mislis tresac?![]()
Inace, meni se cini da ciklus sa jakom cenom visnje ide na nekih 7-8 godina otprilike, mada ni ja nisam bas mogao da provalim zasto. Sto se zagarantovane cene tice, nek mi daju 50 dinara svake godine i sadim celu dedovinu sa visnjom
Danas nije mogao da odradi jedan visnjar,imao je obaveza i ja sam ga zamenuo sa njegovim 540,to sto on radi je osuda,korov je dva metra,tu ima svega a kod svih najvise bagrema,traktor oce da eksplodira(ono je sahranjivanje traktora),da one mucene visnje nisu crvene i da nisu dobro rodile ja uopste nebi znao gde je red.E vidis prijatelju takvi su kod nas visnjari bar 80%,i znas sta je zanimljivo,kad sam zavrsio gazda tog carobnog nazovi vocnjaka mi kaze,najavljuju cenu 30-40 dinara majku im je..m a jel znas ti koliko sam ja ulozio u sve ovo,dva puta sam prskao,bacio suboticko djubrivo 300 kila na hektar,nemogu troskove da pokrijem
a ona mucena visnja rodila do zemlje se otegla.