Tintoreti
Član
eee jesi bezobrazan stvarno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I koliko nabere prosečan berač?beracima 20 din po kg
Malo.prskanje 5 puta godisnje
freziranje i kopanje
Jel ti to ides od teme do teme i pljujes ljude?
Jel ti to ides od teme do teme i pljujes ljude?Iznad moje poruke je covek napisao visnja 40 din. i moja konstatacija se odnosila na tu cenu.Ajde ti meni reci koliko prvih godina ulazes u visnju kada ti ne donosi nikakav prihod?Da li i to treba da se ukalkulise?Koliko novca je potrebno za vestacko djubrivo?Beraca nema skoro uopste i zato ih ih moras stimulisati dobrom cenom.Prskanje je pet puta godisnje u normalnoj godini,a ne u extremnoj kakava je ova.Svaki realan covek koji se bavi proizvodnjom visnje ce ti potvrditi da je cena od 40 dinara dovoljna da budes na pozitivnoj nuli.A za 4ili 5 godina bice i manja cena jer je posadjeno enormno mnogo visnje,mada ce verovatno i dalje biti vas kojima je 20 ili 30 dinara sasvim realna cena.
Hteo bih tu kolicinu da kupim,pa me interesuje,posto je ona u vasem kraju?
Koliko nabere kg visanja prosecan radnik za dan?
Razlog ovog pisanja je clan Ironman.
Prijatelju realan si do koske i stojis sa obema nogama na zemlji,
Ja sam danas pričao sa kolegom iz udruženja voćara (iz susednog mesta) , ima oko 2,5 t višnjeza prodati i da se čuo sa nekim svojim poznanikom iz Knjaževca koji mu je rekao
da je cena 100-140 dinara.Molio bih ako ima neko iz Knjaževca i okoline da potvrdi informaciju.
Ako vam nešto zanči mogu sutra da saznam (ako su izašli) cenu u selu Janošik pored moga mesta inače jesenas je tamo podignuto oko 30 novih zasada razne veličine.