Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da pokrenemo temu jer uskoro stize borba za pare
Cena preko 100 dindzi.
Moj drugar,inace lokalni otkupljivac u selu je doterao rekordni broj gajbi za visnju,sve nove.Nema gde da stavlja kod sebe,zauzeo je ljudima po selu sve sto su imali praznog prostora da smesti gajbe.Nudi pouzdanim vocarima pare unapred na cenu od 100 dinara.Znaci bice preko 100.Meni nije nudio jer ja voce dajem preko drugog otkupljivaca sa kojim saradjujem jako dugo,samo mi je nabacio ako ocu da predjem kod njega,daje unapred za visnju.Ja rekao Jok ja
Ma kako nudi i placa 100 dinara,to i ja nisam znao do juce,ustvari tu para i nema,zaduzuje te unapred za repromaterijal za setvu po nekim nebuloznim cenama(a zna da ja tako ne kupujem,a celo selo tako radi),kad mi rece juce da racuna KAN 5000 dinara,a u prodaju 3000 din.A meni je iako smo drugari nudio 100 dinara i pare odmah,kome da verujes a znamo se ceo vek.Za kes ce sutra biti druga cena,a i ova od 100 se pretvara u tu realnu cenu samo sto postajes njegov veliki duznik.Klasicna lopovska igra otkupljivaca.@mirko 015:Da pokrenemo temu jer uskoro stize borba za pareCena preko 100 dindzi.Moj drugar,inace lokalni otkupljivac u selu je doterao rekordni broj gajbi za visnju,sve nove.Nema gde da stavlja kod sebe,zauzeo je ljudima po selu sve sto su imali praznog prostora da smesti gajbe.Nudi pouzdanim vocarima pare unapred na cenu od 100 dinara.Znaci bice preko 100.Meni nije nudio jer ja voce dajem preko drugog otkupljivaca sa kojim saradjujem jako dugo,samo mi je nabacio ako ocu da predjem kod njega,daje unapred za visnju.Ja rekao Jok ja
Doslednost
Pa imam i ja visnju i neplaniram da se obogatim od nje,dacu je posto i svi ostali.Mirko i dalje prica o sljivi na temu cena visnje????????????? Na cenu utice i manja kolicina secera u visnji zbog velikih kisa a manjka sunca,ali ni to ni ostali razlozi nisu toliko jaki da cena sa 110 padne na 60 jer sto kaze Ironman sledece godine mogu spustiti cenu na 30 ako nastave sa ovakvim trendom...
Pa i nije.Cena visnje je uvek bila oko 50din +- gore dole neki dinar, osim prosle godine kad je cena isla i do 120din.
Najveći problem je neizvesnost a najviše zbog toga što nemamo dovoljno naših prerađivača voća