kuka9
Član
Vidim da je pominjan od nekih uslov da se dopusti uvoz gmo soje koja je jeftinija, koja bih pojeftinila tov. Mislim da to I nije najpametine resenje, ako je bilo pominjano u pregovorima.
Koliko ja znam o tome nije bilo reci ni pomena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidim da je pominjan od nekih uslov da se dopusti uvoz gmo soje koja je jeftinija, koja bih pojeftinila tov. Mislim da to I nije najpametine resenje, ako je bilo pominjano u pregovorima.
Kuka bez obzira da l je iskorenjena il nije.. ako je kod nas obavezna I ne sme se prodati u mesari ako nije zasto to isto ne bi vazilo za njih.. kontas to je zackoljica jer ih oni ne bi vakcinisali I samim tim nema uvoza... treba nam rupa u zakonu da bude da mogu da uvoze ALIrazmisljajmo.. I samo da vam iznesem realnost nece oni nista preduzeti.. bacena nam je koska ljudi.. policiji.. prosvetarima advokatima nikom nisu popustili ne planiraju ni poljoprivrednicima.. moj predlog ako 20og ne rese kako treba.. za beograd... njivama ako treba.. ljudi to nam je jedini izlaz.. pa vi vidite
Trenutno ne znam ali pre par godina naša sačma se izvozila u paritetu 1:1,4 za GMO sačmu koja je prodavana na domaćem tržištu(setite se briketa iz Brazila i Argentine).Zalažemo se za zdravu hranu a sad ćemo pristati na gmo soju?!I koliko mislite da ćete pojeftiniti tov po komadu sa gmo sojom?Šta dajedu da na 120 din imate zaradu?

koja je cena sad?