Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kad treba da krene otkup?http://mondo.rs/a778977/Info/Drustvo/Poljoprivrednici-odustali-od-blokada-puteva.html
Otkup po 170,a trazeno 185...sta vise reci.
kad treba da krene otkup?
http://mondo.rs/a778977/Info/Drustvo/Poljoprivrednici-odustali-od-blokada-puteva.html
Otkup po 170,a trazeno 185...sta vise reci.
jel to 25000 tovljenika za celu srbiju,ili nas region?mozes li da pojasnis?sta ce biti sa viskom preko 25000?Ostaje samo da se dogovori koje klanice ce vrsiti otkup, sa njih 5,6 se pregovara,a otkup mozda pocne cak i sledece nedelje. Ko ima svinje neka ne daje jos ,moraju i ovi otmicari poceti da placaju vecu cenu, u Macvi danas i juce otkupljeno vise od 2000 svinja,otmicari su imali dojavu o interventnom otkupu.
- - - - - - - - - -
jel to 25000 tovljenika za celu srbiju,ili nas region?mozes li da pojasnis?sta ce biti sa viskom preko 25000?
Najvise za region srema i macve,a verovatno i za ostatak zemlje gde ima veca kolicina tovljenika,nisam siguran sad jer na pregovorima nisam bio a li treba da se nadjem sa dvojicom ljudi koji su bili. Po mom misljenju nece ni biti 25000 svinja.
- - - - - - - - - -
Dobro , majku mu,do juce ste cutali na 120,sad kad smo dobili ove cene,vama opet malo,ne znam sta da vam kazem,pa ja sam u selu 300 takvih sreo koji su mi rekli nema od protesta i blokada nista a sad mi opet kazu malo je to,moglo je vise. Nije otkup toliko ni bitan koliko podizanje prelevmana i izjednacavanje rokova mesa kod nas i u EU,to bi trebalo da stabilizuje trziste da ne dolazi do velikog pada cena.
Nemoj narednih par godina kupovati bolji auto,bice " pokr'o pare kad je bio protest,a nama samo 150 dinara".
A jesam ja nekoliko stranica nazad lepo napisao da smo mi izdrkan i zajeban narod....Ti idi protestj pa ako iscupas nesto i meni ce biti dobro,a ako ne bude nista nije toliko strasno i ti si lose proso....A ako i uradis nesto,e onda si mogo malkice i bolje da prodjes....Moj Sale,sta god da uradis opet ispadnes kreten,najlakse je sedeti kuci i pametovati.