Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ti si dobarrasa02 je napisao(la):Ja sam juce dao(bas tako dao)dva komada jednom lokalnom klanicaru koji radi na crno,po 120 din/kg a pare kad budu![]()
danima razmisljam i sekiram se .. samo neznam kud vodi sve ovo .....KishRobert je napisao(la):gospode boze i nas i cene tovljenika...
Moja specijalnost je proizvodnja jagodicastog voca ( maline i kupine), dok se cale bavi uzgojem svinja, pilica i povremeno prasica u malim kolicinama, za nas i za prodaju nesto malo... Inace cale apsolutno sve kupuje posto se uopste ne bavimo ratarstvom. Mene svinjarstvo ne interesuje zato sto svinje ne znaju kad je nedelja i crveno slovo i kad igra Zvezda i reprezentacija. Takodje ih ne zanima kad sam bio na nekoj svadbi i prepio, jer hoce da jedu svaki dan... Cale se bavi uzgojem svinja godinama na moje veliko protivljenje jer bi mi njegova pomoc vise nego dobrodosla u vocarskoj proizvodnji, i vidim da je krajnje nezadovoljan poslednjih meseci... Bilo bi surovo da mu stajem na muku i trazim mu one papire sa kalkulacijim tako da ces i ti ostati uskracen za istu...vlada1990 je napisao(la):ajd ispisi nama tu njegovu racunicu? i cifre naravnozoran sef je napisao(la):Kolko sam se smejao veceras... Moj cale tovio za nas, sve brizljivo zapisivao, al nije racunao do veceras... Uzeo papir i olovku, sabira,cese se po glavi, cuti, i posle pola sata izgovori samo jednu recenicu: Cekaj, jesam li ja lud?...![]()
Bolje ih pusti u Beograd da šetaju nego da ih daš po toj cenilevel3 je napisao(la):Ja 30 komada ne mogu da prodam evo vec 2 nedelje, inace odlicna roba.
Mozda da ponudim za 80 dinara?![]()