Mihajlo jovičić
Član
Da krenemo izvoz svinja u EU? Imamo računa.Brate dali ti vidis koje su cene u Hrvatskoj i to jos na akciji
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da krenemo izvoz svinja u EU? Imamo računa.Brate dali ti vidis koje su cene u Hrvatskoj i to jos na akciji
Čovek si iz struke, kako bi se ovo stanje u svinjarstvu moglo preokrenuti u našu korist? Pitam ozbiljno.Не може, због вакцинације против класичне куге свиња. Већ причали...
Iskoreniti korupciju.Čovek si iz struke, kako bi se ovo stanje u svinjarstvu moglo preokrenuti u našu korist? Pitam ozbiljno.
Dok mi udjemo u eu...ako uopste nekad i uđemo (nadam se ne) i uskladimo propise...samostalnih tovljača u srbiji ce biti simboličan brojDa kažem ono što znam- EU propisi važe na celoj teritoriji EU bez izuzetka,mi nismo članica pa se to nas ne odnosi. Ako želimo da budemo članica moraćemo i to da uskladimo sa ostalim. Šta ste vi pregovarali i kako su vas preveli žedne preko vode stvarno ne znam i tu temu i ne pokrećem.
Nemoguce.Iskoreniti korupciju.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Radio sam cerovacu i desertnu. One nemaju neki rod ali idu malo skuplje od hibridnih. Cena je bila 30 do 35 dinara ali više 30. Imam neke svoje kupce pa je nekako išlo ali prilično loše u odnosu na prošlu godinu. Na komad sam prodavao odokativnom metodom- kako koju. Sve u svemu dosta lošiji rod i plasman u odnosu na prošlu sezonu. Ako te nešto interesuje pitaj,pomoću koliko mogu.Nego @Mihajlo jovičić , interesuje me. Jeste da je offtopic. Ti beše radio neke dinje letos? Po kojoj ceni su isle na veliko a koliko ovako na komad?
Nesto kalkulisem...
Kolega ti si svinjkoman....Ja ne mogu bez svinja pa makar I bio u gubitku,kad sam ostao sa praznim oborima zbog kuge nisam znao sta cu sa sobom dok nisam ponovo zapatio,jes da nije lako kidati se od posla svaki dan i obaveza ali onda mi je bilo teze,ustanem sabajle ko luda nasta i obidjem jedan krug i kad vidim da je sve prazno vratim se u krevet
Ау бре што си напао. Па кад би нашли решење морали би да угасимо тему. Овако имамо о чему да пискарамо.Ja znam mozda koje je vama rjesenje . Al niko me ne pita.
Одбор за пољопривреду је скоро одбио предлог удружења да се рокови меса ускладе са ЕУ. Коме то одговара, а коме не, закључите сами.Da kažem ono što znam- EU propisi važe na celoj teritoriji EU bez izuzetka,mi nismo članica pa se to nas ne odnosi. Ako želimo da budemo članica moraćemo i to da uskladimo sa ostalim. Šta ste vi pregovarali i kako su vas preveli žedne preko vode stvarno ne znam i tu temu i ne pokrećem.
Ima i za to rešenje samo treba biti malo društveno svestan.Одбор за пољопривреду је скоро одбио предлог удружења да се рокови меса ускладе са ЕУ. Коме то одговара, а коме не, закључите сами.