Cena tovljenika na tržištu

U jebote ala se zakuvalo u temi a najmanje o ceni
Sve vas je naložio ovaj Mihajlo a on odavno napustio svinjarstvo, pusti buvu u temi i onda se smeje i pobegne
Da zaključimo godinu, natovareni jutros poslednji 56kom po 180 din
Do početka februara s nadom u oporavak cene

U jebote ala se zakuvalo u temi a najmanje o ceni
Sve vas je naložio ovaj Mihajlo a on odavno napustio svinjarstvo, pusti buvu u temi i onda se smeje i pobegne
Da zaključimo godinu, natovareni jutros poslednji 56kom po 180 din
Do početka februara s nadom u oporavak cene
Sve si u pravu od 100 postova možda je 5 o temi cena tovljenika ostali da ne pišem šta

Ovde se lokalno prodavalo kupovalo bravci zive vage 3E kg sa klanjem, islo je i do 3,3E sa klanjem , polutke 3,5E , ispod 2,8E kg zivi nisam cuo da je neko trgovao , africka kuga nas unistila , jeftinije gotovo meso u trgovackim centrima , prasetina u trgovinama 5E i jeftinije , a bravce od 200-300kg 3E kg :sjasi:

Ima i za to rešenje samo treba biti malo društveno svestan.
Mислиш друштвено одговоран?
Они који би требали то бити и радити у јавном интересу раде скроз контра од тога, па зато и имамо овакво стање у сточарству.

Mислиш друштвено одговоран?
Они који би требали то бити и радити у јавном интересу раде скроз контра од тога, па зато и имамо овакво стање у сточарству.
Na nivou udruženja poljoprivrednika donese se plan i program koji se ponudi strankama pred izbore. Koja prihvati ima glasove poljoprivrednika.

Imam ja rjesenje , al nece niko da pita ili kazu da sam dosadan.
Posto je nova godina ,mala pomoc sa pitanjem . Koja je najveca razlika u svinjogojstvu ,proizvodnji i potrosnji , ovde i eu?

Nazad
Vrh