Cena tovljenika na tržištu

180 plus pdv ostala cena za sl nedelju

Да, ако је истина кинези су отказали велике количине полутки у склопу новог трговинског рата кад су им увели царину на кинеске аутомобиле.

Nije mi lepše nego kupim ono što hoću i što mi treba. Voleo bih da taj stav o kupovini na kućnoj adresi primeniš kod Milenka. Da izvinis na izrazu izleteo bi iz klanice ko prdez iz dupeta.
Nisam se venčao ni sa jednim kupcem niti klaničarem, moje svinje idu onom ko najviše plati.
Đurdevića nazovem i prodam mu svinje, ako je cena bolja nego kod drugih klaničara. Ako imam bolju cenu na drugom mestu, prodam na drugo mesto.
Ružno je tako da pišeš o tovljačima, ali verovatno si neki džabalebaroš tako da ti je oprošteno, ni ne znaš bolje da se ponašaš.

Да, ако је истина кинези су отказали велике количине полутки у склопу новог трговинског рата кад су им увели царину на кинеске аутомобиле.
Ma da traje od letos Evropska unija uvela carine na elektricne atomobile iz Kine a kinezi kontra mere na svinjsko meso zato je pad cene mesa i nasi mogu da uvezu jeftino a nas zajebavaju za cenu

Ma da traje od letos Evropska unija uvela carine na elektricne atomobile iz Kine a kinezi kontra mere na svinjsko meso zato je pad cene mesa i nasi mogu da uvezu jeftino a nas zajebavaju za cenu
Što ne znači da kinezi nece jesti ili kupiti na drugom mestu... negde bi mogao biti manjak svinja ako je u eu visak trenutno..
MIslim da su sve to špekulacije

Nisam se venčao ni sa jednim kupcem niti klaničarem, moje svinje idu onom ko najviše plati.
Đurdevića nazovem i prodam mu svinje, ako je cena bolja nego kod drugih klaničara. Ako imam bolju cenu na drugom mestu, prodam na drugo mesto.
Ružno je tako da pišeš o tovljačima, ali verovatno si neki džabalebaroš tako da ti je oprošteno, ni ne znaš bolje da se ponašaš.
Milenko ima više cena i plaća kako hoće I kome hoće. Nekad se dešavalo Tomić ima bolju cenu i pare odmah a kod ovog se čekalo 15 dana a jedno vreme je bio najlošiji sa cenom ali je sve uzimao. Sa svojim svinjama radi šta hoćeš, prodaj ili ih pusti šorom briga me. Bez ličnog etiketiranja jer i ja tebi nisam rekao okupaj se smrdis na svinje.

@MONTOYA A nego šta su! Svako servira narodu priču onako kako njemu odgovara. Na ljudima je samo da troše novce.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Milenko ima više cena i plaća kako hoće I kome hoće. Nekad se dešavalo Tomić ima bolju cenu i pare odmah a kod ovog se čekalo 15 dana a jedno vreme je bio najlošiji sa cenom ali je sve uzimao. Sa svojim svinjama radi šta hoćeš, prodaj ili ih pusti šorom briga me. Bez ličnog etiketiranja jer i ja tebi nisam rekao okupaj se smrdis na svinje.
Skoro da je lično, sve tovljače si lepo počastio komplimentima.
Svako dobro, nastavi sa džabalebarenjem

Ja nikad nisam prodao tovljenika privatno. Razlog zasto ne volim da prodam na komad ne bi da sitnim pare vise volim pare na gomilu da dobijem. Sa svim klanicama sam u ok odnosima ako ti smatras da treba da se ljube izvoli pa ljubi
Imam utisak da si ti neki kralj stočara kad pišeš o ceni svaki drugi dan. Čim ti malo,malo menjaš kupca sve mi je jasno.

Nazad
Vrh