Sapatnik
Član
Фарма у којој радим је извозила полутке у русије. То су били веома захтевни услови. Долазили су и код нас у инспекцију, све су тражили и гледали. Како се окрене све у 5-6 година.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svuda po svetu ima budala al u Pecincima je izgleda centralaImam utisak da si ti neki kralj stočara kad pišeš o ceni svaki drugi dan. Čim ti malo,malo menjaš kupca sve mi je jasno.
Za tvoje Grgurevce smo Pariz i London zajedno. Kako bi se reklo - sa kim si takav si. Razmisli malo o tome i u čijem okruženju provodis vreme.Svuda po svetu ima budala al u Pecincima je izgleda centrala
Tako je i sa Voćem i njega ćemo uvoziti iz RusijeФарма у којој радим је извозила полутке у русије. То су били веома захтевни услови. Долазили су и код нас у инспекцију, све су тражили и гледали. Како се окрене све у 5-6 година.
Koliko tovis svinjaZa tvoje Grgurevce smo Pariz i London zajedno. Kako bi se reklo - sa kim si takav si. Razmisli malo o tome i u čijem okruženju provodis vreme.
Hvala milom Bogu već par godina nijedno i nadam se da će tako i ostati. Ni ja nisam voleo da prodajem na komad i izbegavao sam maksimalno- mada me puno nisu ni pitali. Meni je bolje da platim i skuplje ali da dobijem ono što hoću. Verovatno tako i ti misliš.Koliko tovis svinja
Otkud kupujete žitarice jel ne dobijate zemlju na osnovu stoke.Pravimo kupujem zitarice supere sacmu nesto malo uzmem gotove za telad granule a ostalo sve sam mesam
Pa zemlja se daje u podzakup valjda, ubere se samo kajmak, barem kod nas je tako. Iako to ne sme a nema ko da iskontroliše.Otkud kupujete žitarice jel ne dobijate zemlju na osnovu stoke.