Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gresis, u Macvi drze ljude u tovu po 2000-3000kom a imaju samo 10ha zemlje a tamo drzavne zemlje nemaju i sve kupuju..Drugar je platio pre 2nedelje sleper kukuzruza 10.000€Svaki ozbiljniji stocar da li su to svinje,krave,junad je dobio pravo preceg drzavno zemljiste tako da taj ako nije prodao(sto se desava) ima kukuruz,soju,silazu(lucerke nema bas jer je godina bila haos sa lucerkom u nekim mestima bilo jedva 4 kosenja) tako da pricati o kukuruzu na dzak i 45din je meni presmesno
Drzuze nemoj puno pametovati,dobro se zna kako ide i dodela zemlje za stocare,ko dobije i koliko,a ko dobija sve puta dva i tri. Srbija je ovo. Mozes imati grla koliko hoces u tovu,dobices koliko podmazes, i tako je u svakom mestu. Nemoj pricati nismo mi od juceSvaki ozbiljniji stocar da li su to svinje,krave,junad je dobio pravo preceg drzavno zemljiste tako da taj ako nije prodao(sto se desava) ima kukuruz,soju,silazu(lucerke nema bas jer je godina bila haos sa lucerkom u nekim mestima bilo jedva 4 kosenja) tako da pricati o kukuruzu na dzak i 45din je meni presmesno
Vecina tovi tudje svinje...Gresis, u Macvi drze ljude u tovu po 2000-3000kom a imaju samo 10ha zemlje a tamo drzavne zemlje nemaju i sve kupuju..Drugar je platio pre 2nedelje sleper kukuzruza 10.000€
185+pdvOd danas 180plus pdv od danas cena
Dali 180+pdv niko nije javio za utovar moguce da su podigni na 185185+pdv
Kod nas državnu zemlju ni na poklon neće niko.Vrzine i livade 6 klase.Svaki ozbiljniji stocar da li su to svinje,krave,junad je dobio pravo preceg drzavno zemljiste tako da taj ako nije prodao(sto se desava) ima kukuruz,soju,silazu(lucerke nema bas jer je godina bila haos sa lucerkom u nekim mestima bilo jedva 4 kosenja) tako da pricati o kukuruzu na dzak i 45din je meni presmesno
Provereno.185+pdv