Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Plus pdv ton nisi racunao znaci matijevic skoro 160 sa pdv placa, a ti nakupcinkod tebe koji placaju 160 ima da se nacekas para pola godineKod vas Matijevic 145, kod nas nakupci 150-160rsd
Maxo reci jednom ta i ta klanica placa toliko. Ne sve trt mrt.
Kako na 190din kad je kod mitrosa 185?Ja utovario juce u mitros. 190plus pdv. Videcemo koliko ce izaci ali prosek je bio 135kg tako da se ne nadam nekom dobrom radmanu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ne bi ih prodao rekao bih ti da ce cena pasti, kad si ih prodao kaze nesto drugo, niko nije pametan sta uraditi, kocka je to.Danas utovario moje po 145 dinara, 122 kile prosek za lokalnog mesara. Kažu mi sad trebao si još čekati..ko će imati da proda želim mu bolju cenu.
Kako na 190din kad je kod mitrosa 185?
Koriste ime Topiks a kvalitet 0 Prodaju kastrate pod prasad za tov...P.s. I jedno 30-40% genetike u selu potice is Holo nazimica. Kao da zivimo u paralelnom univerzumu.
Nemam pojma zaista. Samo znam da dosta ljudi uzima nazimice od njih.Koriste ime Topiks a kvalitet 0 Prodaju kastrate pod prasad za tov...
Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Koji tovljaci? Ako imaju kolicinu i robu sa pomenutih farma ili uvoza nema sanse da imaju manju cenu od 155 plus pdv pa do 160din plus pdv cene su trenutne na danasnji dan.Tako da ako nemaju kolicinu i robu onda nema sta da diskutujemo o ceni. Klanice su te koje prave razlike u cenama izmedju otkupa i ovo drugo.Hollo farma je od mene 3km locirana. Ove cene sto ti pises tovljaci kod mene nemaju ni u snovima.