markojx
Član
Ja imam naviku da kazem da imam ekonomista i direktora puno dvoriste a nigde radnika svi oko mene racunaju a ja radim i vicu mi kako nemam racuna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Masala samo nek rasteKod nas jutros tovareno po 150 din/kg
Bas kad ti kazu da nemas racunice ti pojacajJa imam naviku da kazem da imam ekonomista i direktora puno dvoriste a nigde radnika svi oko mene racunaju a ja radim i vicu mi kako nemam racuna.
Ide cena na gore, od sl nedelje ide na 155+pdvKod nas jutros tovareno po 150 din/kg
Jer to cena sa pdv.Kod nas jutros tovareno po 150 din/kg
Za robne rezerve.............Ide cena na gore, od sl nedelje ide na 155+pdv
Ma kakvi robne rezerve.Za robne rezerve.............
Neće biti nestašice uvešće kao i do sada ne sekiraj se. Kao da njima trebaju naše svinjeMa kakvi robne rezerve.
Roba se trazi, pre 2 dana ujutru su nudili 140+pdv popodne pao dogovor na 150+pdv za 250kom, pare na racun 24h..Ovo je drugar dogovorio..Sledece nedelje ide cena sigurno na 155+porez, dosta svinja se utovarilo, jos afera sa kugom pa + jos ide otkup za robne rezerve bice nestasice za klanicare.
Trebaju im cim zovu dizu cenu i kupuju.Nece puno otici jos gore max 5-10din i to je to.Neće biti nestašice uvešće kao i do sada ne sekiraj se. Kao da njima trebaju naše svinje
Pl160 di Sofija zove nudi
Nedelju dana će biti dobra cena posle će da spusteTrebaju im cim zovu dizu cenu i kupuju.Nece puno otici jos gore max 5-10din i to je to.
Obeca mesec dana a verovatno bude za 3 mesecaA kada isplata
Pl
Da da, pq ce posle opet na 100dinNedelju dana će biti dobra cena posle će da spuste