markojx
Član
Cela tura izasla ili je probrao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od 600kom izvukao je 100danas, za 2 dana idu jos 200 pa sledece nedelje idu inostalih 300..tu nq 90 dan tova sve ce dq izvuce nikad nije imao prosek celoukupan ispod 120kg...vec se vrteo prosek tu na 124-125kg. Ulaz je bio 25.5kg prosek..za cenu oko 130-135plus pdv...sl nedelje bi trebalo da mrdne cena za 5dinCela tura izasla ili je probrao
Tu je 130 135plus pdv ne znam tacno
Taj medikator( dozator) imam vec 6 godina.Na tu kolicinu svinja moras imati dozator lekova kroz vodu
Preventiva uvek ide 10dana kolistin i amoksiciklin cim ulaze kod nas na farmi.Или превентивно убацивати кроз храну. На послу се веома ретко провучемо да не иде лек. Зато на сваком прелазу категорија иде превентивно кроз храну или воду.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Taj medikator( dozator) imam vec 6 godina.
Ali ako jedan kaslja ili ima proliv nema potrebe celom turnusu lek nego inekcijono idem ali kazem da sa ovom turnom nije bilo tog slucaja za sada.A za uginuce ako bude ostalo tako kako jeste moram reci da nije stiglo ni na 1%.
Kucaj na google dosatron tako nesto i videces...nemam aplikaciju instaliranu oa ne mogu da kacim sliku. Imas od 500 pa do preko 1000e...vos system iz zablja imaKako taj dozator izleda tačno? Imaš neku sliku? Planiram i ja da namontiram
122 minus 25 je 97 kg prirasta za 79 dana znaci preko 1200 grama na dan alal vera . Sad kad uletim u stalu pa uzmem motku pa izbatinam bikove **greška im materina toliko jedu a isto napredujuDrugar tovario danas 100kom 79dan tova 122kg prosek...roba sa delte vladimirovac..pozz
Ja sam uzeo onaj plavi od 500e ali nisam nesto zadovoljanАу максо где оде са цифрама. Има за мање паре а раде сасвим добро.
Сликаћу данас пар комада од различитих произвођача.
Da jeste.To je prva tura...Ali kad sabere sve a kraju ispace na 1000gr dnevnog prirasta. .variraju od 950 do 1100gr..takve rezultate smo imali...ali meni se vise svidja roba sa kozare nego sa vladimirovca122 minus 25 je 97 kg prirasta za 79 dana znaci preko 1200 grama na dan alal vera . Sad kad uletim u stalu pa uzmem motku pa izbatinam bikove **greška im materina toliko jedu a isto napreduju
Uf ne znam ciji je...iz vos systema sam ga uzeo. .Pa namestam tu na 1 do 2% sve zavisi ako pojacavam koncentraciju leka onda idem na 1% ali vecinom sve idem na 1 %....Tilozin sam im dao u prosloj turi kroz vodu..jer su mi bili vec pri kraju a poceli da se iskaljavaju kao ludi i prosirilo se sve vise a tilozin imao samo 2 dana karencu oa sam im zato dao...a ako i im dao kroz hranu tiamulin karenca bi bila 18danaЈел то беше израелски? Има неколико плавих. Узимали смо неколико типова најјефтинији су били 26000 динара. И још раде само су опруге ослабиле у њима па су мајстори преправљали. На колико % наместиш дозу? Флорон и неки амоксицилини хоће да се створе наслаге и нешто слично слузи. Треба их редовно чистити и кад се заврши терапија 1-2 дана пустити чисту воду да вуче.
Cekam da mi jave...ali ispod 130 plus pdv nije.Maxa,po kojoj ceni?