Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa što onda neplati 170 rsd nego pravi ekstraprofit na grbači seljaka.Znaju ljudi sta je dobro. Bio mi danas covek kolje krmace i trazi da kupi. Pitam ga kako mu ide prodaja, a on kaze da je podigao cene i da ne moze da napravi dovoljno kobasica i slanine. Meso sve melje. Placa 130, ali ne moze da nadje. Tih sto rade u ovo vreme samo krmace znam bar cetvoro u gradu i svi dobro posluju.
Tako i ja sa ovim saradjujem...Pisao sam koji post ranije da mi jedan mesar placa 170 dinara za tovljenike od 130 do 150kg. Cenu smo dogovorili jos pre mesec dana i tu nema vrdanja ni ako poskupe niti pojeftine. Saradjujemo vec dugo i uvek ispostujemo dogovor. Radi se o kolicini 5-6 nedeljno.
Hahah...toliko placa druga klanica svinje ali sa pdv a matijevic placa prasad tolikoJeste kod Matijevica su prasad 150+pdv,ja ugovorih tovljenike za petak na 145 za stalnog kupca i to na misice i cekanje
Ili u najmanju ruku da ti odsece jezik da ne znas da kazes drugom!☣To ako ti kaže mora da te ubije