Druškan
Član
Bice svinje još jeftinije izgleda. Nemci guraju svoje viškove na sve strane. Eno i Poljacima prave problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo lagano dok Švabe saznaju za tebe pa će da ti daju prasiće džaba samo da im praviš reklamuUzeli su vepra sa patentove farme pa mi se ne svidja nesto nije kao pre. Zato radim uvoz krajem januara, i nece me izaci prase vise od 30e pa ima racunice i na 80din da ga tovim
Rekoh ja, da ću lepo da sačekam "s kupovinu".....Čim su oni otrambesili stomake,to je makar šta.
Inače kod nas na komad,za klanje cena 150 din/kg. bez obzira na kilažu.
Eto delti sam napravio dobru reklamu, svi navalili u delti cak i ovi sa 100kom u tovu Ti koji probaju sada deltu nece se vratiti vise na otkup NIKADSamo lagano dok Švabe saznaju za tebe pa će da ti daju prasiće džaba samo da im praviš reklamu
Planiras da ih cuvas u sumi i da jedu zirZato radim uvoz krajem januara, i nece me izaci prase vise od 30e pa ima racunice i na 80din da ga tovim