Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kraj januara ide uvozPa sto ne kupis
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Maxa ili se ja ne razumem u svinje ili ovaj boks sa svinjama ne lici na farmersku robu58 dan tovaulaz 24.8kg
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ovi su prosecni, imam neke boksove gde su jos veci, te mogu da izbacim za 10-15 dana lagano.Prosečan ulaz 24.8kg. A ovi iz kadra su prosečni ili ....
Ovo je otkupMaxa ili se ja ne razumem u svinje ili ovaj boks sa svinjama ne lici na farmersku robu
Pa zar ti mislis da je ovo otkup?Zar nisi pisao da otkup nebi vise uzeo ni dzaba da ti daju
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Uzeli su vepra sa patentove farme pa mi se ne svidja nesto nije kao pre. Zato radim uvoz krajem januara, i nece me izaci prase vise od 30e pa ima racunice i na 80din da ga tovimОвде је нераст пиетрен терминалац или синтетички дурок. А пошто су шарени нису ни крмаче чисте. Има ту свега. На клање иначе треба да иду беле чисте свиње због инспекције.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Uzeli su vepra sa patentove farme pa mi se ne svidja nesto nije kao pre. Zato radim uvoz krajem januara, i nece me izaci prase vise od 30e pa ima racunice i na 80din da ga tovim