mixer87kac
Član
Ugovoreno za petak, lokalni mesar, 150 din.
Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na berzi prodavac trazi 155+pdv za 500 svinja fco Srem.
Ja ne mislim da ce dole svugde napolju je krenula gore https://www.pig333.com/markets_and_prices/europe u nemackoj pre 15 dana bila 1.3 eur a sad 1.5 bila pre neki dan i 1.55 ali juce su nesto skinuli ali opet ce ici gore i u madjarskoj je otislo gore nego ovde nesto nije uredu pa im stoji evo cena iz januara...Samo pozitivnoMislis krece cena dole
To mora samo da je Barbu M...![]()
Pa sto nam nisi malo izneo podataka kad je bila potraznja pa da i mi ostali steknemo utisak pa da se borimo za cenu. Cemu oda i komentari na ovu temu....cilj je pomoci ljudima na forumu informacijama.
Moj kraj je mrtav sa potraznjom. Ponudio sam 50 kom i od dcojice svi mrtvi ladni. Imao 2 kom il 40-50 ista cena. Da sam imao informaciju kad je bila ta potraznja ja bih ponudio i ranije. Sad su na granici klase a cena zakovala na 150 din i ni din vise.
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
Zutokljunac da ti tata kaze... bic na kraju puca... zivi bili pa vidili...
- - - - - - - - - -
Evo jedna od tvojih informacija iz prve ruke... a kad je tata doso ti si popio mleko i zaspo...
BarBu M
10-11-17, 18:27
"Pojma nemam iskreno da ti kazem, nasli su se negde u gradu sad popodne, a ko je iz trlica ne znam jer nije mi stari jos stigao kuci."