Mačvanin 82
Član
Radovan glavonja
Barbu posto si prodao
Barbu posto si prodao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radovan glavonja
Trlic 160din Sofija 170dinInteresantno, kolege daju cenu a ne žele da kažu kome su prodali. Ili ne govore istinu ili se plaše da im neko ne pokvari posao. Po istom sistemu i ja sad počinjem tako. Pozdrav za komšije.
Nisam video da si pisao za cenu, 160+pdvOnda Silja, oni se menjaju
- - - - - - - - - -
Sta rece za cenu
Prelistaj stranicu i videces da sam napisao cenu jos pre par danA, a ja ne vidim sta vi pisete svaki min jer ulazim preko mob i nisam trenutni kuci da mkgu da citam svaki vas postInteresantno, kolege daju cenu a ne žele da kažu kome su prodali. Ili ne govore istinu ili se plaše da im neko ne pokvari posao. Po istom sistemu i ja sad počinjem tako. Pozdrav za komšije.
Slusaj, ja ne glumim nikog, ja sam to sto jesam, a da sam los domacin da mj kaze neko ko me ne poznaje to ne mogu da prihvatim i nebino da li sam mali proizvodjac ili velik.Trlic 160din Sofija 170din
Neko dodje ode da se puva proserava i glumi neku velicinu, a stas kad je u stvarnom zivotu sitan i ne bitan...
Tebi svaka častPrelistaj stranicu i videces da sam napisao cenu jos pre par danA, a ja ne vidim sta vi pisete svaki min jer ulazim preko mob i nisam trenutni kuci da mkgu da citam svaki vas post
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Zna on ko je.I dalje nisi napisao ko je kupac, ja nisam ti konkurencija, kao i niko ovde. Svinja mi nemamo ni za domace potrebe tako da informacija tipa ko gde i kada nece ti urusiti posao.
Ima jedna narodska b ne treba traziti sam se javi...Slusaj, ja ne glumim nikog, ja sam to sto jesam, a da sam los domacin da mj kaze neko ko me ne poznaje to ne mogu da prihvatim i nebino da li sam mali proizvodjac ili velik.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ima jedna narodska b ne treba traziti sam se javi...
Ne slusam vec cita tako kojesta... vid pa nisi ode sam ti bitan, jbt ceo svet terb da se vrti oko tebe... a kad si vec kod domacina, bice i to kad ti tata prepusti a dok dise ne pise...
Juče natovareno,148 komada,više vlasnika,cena 170din,Biftek-Niš.