Cena tovljenika na tržištu

Mogu da rade kako hoce, kada je nasa sudbina u rukama 3-4 coveka koji kroje cene.

@ vladacar

Imaš neku konkretnu informaciju ili je to neka prognoza ?

zvao sam danas coveka sa kojim radim i juce je tovario po 180 i rekao mi da ga zovem u ponedeljak ali da nece biti ta cena posto se pojavila ponuda a potraznja mala zbog cene mesa u mesarama,a prica se o nekoj ceni od 160 din...

Sva sreca pa sam dao jedan slepar po 180din+pdv to su bile svinje od nasih krmaca,a ovo sto imamo u farmi treba ce im barem jos mesec dana

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zvali i meni ovi iz matijevica da im dam svinje kao da ce mi dati bolju cenu od svih i icice kao po kvalitetu mesa pa ako ima bolji kvalitet bice i neka doplata na ceni,ali ja ne verujem u to,hoce samo da me navuku kod njih

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nek nama drzava garantuje 170,a oni nek prodaju i izvoze,posto oce i mogu.Zalosno je sto mi sad vijamo cenu od preko 200,da bi pokrivali svoje gubitke iz prethodnog poduzeg vremena.Tada drzave nije nigde bilo.U sosu smo mi i krajnji kupac,a oni izmedju se kajmace.Presela im sva briga za dobrobit potrosaca.Placu i bogate se.:osmeh:

Juče tovario prijatelj 185+pdv. Trebao bi i ja u utorak sredu za iste pare. U Svilajncu na pijaci bilo desetak debelih uglavnom lošijih cenili se 170. Koliko je prodato nisam sačekao. Prasad cenili 200.

necu da se pravim pametan i ja imam dosta da iznesem i nebi voleo da padne,ali kao sto su pricali svi da idu gore tako sad pricaju da idu dole ima tu nesto...sutra cu znati cenu kod mene pa cu javiti...

Jutros kod nas cini mi se za karnex 170 din prva klasa . Pada vec par utovara cena po malo.

Tovario sam jutros 93 komada nesto lokalnom mesaru, a nesto za lokalnu klanicu po 170din zvao njih pet niko neda vise. Prosek 119kg...

Nazad
Vrh