Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
zvao sam danas coveka sa kojim radim i juce je tovario po 180 i rekao mi da ga zovem u ponedeljak ali da nece biti ta cena posto se pojavila ponuda a potraznja mala zbog cene mesa u mesarama,a prica se o nekoj ceni od 160 din...
Zvali i meni ovi iz matijevica da im dam svinje kao da ce mi dati bolju cenu od svih i icice kao po kvalitetu mesa pa ako ima bolji kvalitet bice i neka doplata na ceni,ali ja ne verujem u to,hoce samo da me navuku kod njih
Nek nama drzava garantuje 170,a oni nek prodaju i izvoze,posto oce i mogu.Zalosno je sto mi sad vijamo cenu od preko 200,da bi pokrivali svoje gubitke iz prethodnog poduzeg vremena.Tada drzave nije nigde bilo.U sosu smo mi i krajnji kupac,a oni izmedju se kajmace.Presela im sva briga za dobrobit potrosaca.Placu i bogate se.
Juče tovario prijatelj 185+pdv. Trebao bi i ja u utorak sredu za iste pare. U Svilajncu na pijaci bilo desetak debelih uglavnom lošijih cenili se 170. Koliko je prodato nisam sačekao. Prasad cenili 200.
necu da se pravim pametan i ja imam dosta da iznesem i nebi voleo da padne,ali kao sto su pricali svi da idu gore tako sad pricaju da idu dole ima tu nesto...sutra cu znati cenu kod mene pa cu javiti...