Cena tovljenika na tržištu

Sta je ovo veceras prolazilm kroz par sela znaci Bifetek tovari u svakom selu po dva tri kamiona, e a svinji 60-80 kg i sve to nesto sitno po par komada... verujem da tovare i veci al kilaza bruka...
prete se tu neki po forumu uvozom i tako to...
utovari su 190din...

Pa tako je.Subotica sa okolinom u haosu. Cena od 170-210. Sve zavisi. U razdaljini od 20 km isti kamion tovari po 200 i po 170.

Послато са SM-J500FN

Rekao sam šta se dešava,e sad nek misli svako ko šta hoće.Meni je samo žao što mi nisu stigle svinje i ne mogu odmah da ih tovarim.Ovako sam siguran da ću ih prodati jeftinije.Šta je sad zvezdani?

Mislim da su to ocajnicki pokusaji da spuste cenu ne bi li uneli paniku ,svinja nema,a traze se a ne mogu ni uvesti mnogo,kod nas utovari po 195,200,ne bi trebalo duze vremena da padne ispod 180.

e sad da su ljudi pametni pa da vise ne tove uopste pa nek uvoze kako su i do sada znali da nas gaze
ja nisam 18 meseci prodao ni jednom da je bilo uputne zarade.. za nulu i djubre necu vise da radim, svako u ovoj drzavi ima cenu svojih 8 sati, a mi samo inpute da racunamo. pa dokle?

Pa koja je cena tačna od Sofije? 180 ili 190 ?
E sad ebe lud zbunjenog... Sofija je prva izasla sa 200din velikim, pa je i malim obecavala 200din ujtru, sutra... pa da bi danas zvala te male ak oce po 180din ja cuo svojim usima, i kaze kak ima svinja nenormalno... ovo sto rade je sam ebavanje u zdrav mozak i ljudi neznaju vise sta da rade...

Evo u mom kraju trlicev punto sinoc prodje pored moje kuce i jutros opet, ne videh ko vozi verovatno je Zivko. Jure svinje daj boze da ne svrate i kod mene, ne znam koliko sada placaju. Ja cu moje za jedno deset dana pa sta bude.

Odkuda to sad da moj kraj ima bolju cenu? 200 i nakupci ne tovare. Cekaju ponedeljak i utorak i nude i vise od 200. Barem tako kazu. Ako ne obratno. Trenutno merio i imam 10 kom prosek 98kg. Necu na 200 ni dana da cekam. Prvi ko ponudi dinar vise od 200 njegovi su

Послато са SM-J500FN

Nazad
Vrh