tile 1977
Član
Iz Madjarske svinje kostaju 108rsd/kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa kako ljudi, e dodje mi da sednem u auto i odem u tu madjarsku da pitam posto su svinje, jer na svim sajtovima stoji cena 315huf sto je 121din i to azurirana pre tri dana. Nesto mi tu nije jasno lli je to jos jedna u nizu prica nedeljkovica i ovih nasih prevaranata da pokupe i ovo malo tovljenika dzabe pa da prodaju but po 400dinci i njima lepo.Ako kostaju 108din koliko ih placa u madjarskoj? Jer ima tu nesto i carine i troskovi transporta pa nema logike...Iz Madjarske svinje kostaju 108rsd/kg
Nedeljković uvozi iz Mađarske po 0.97 E
Danas ugovorene po 140 dinara. Izgleda da cena malo krece.
Plate vise ali imaju povracaj,kao kad ti odes da pazaris uMadjarskoj pa kad se vratis dobijes deo novca nazad.Pa kako ljudi, e dodje mi da sednem u auto i odem u tu madjarsku da pitam posto su svinje, jer na svim sajtovima stoji cena 315huf sto je 121din i to azurirana pre tri dana. Nesto mi tu nije jasno lli je to jos jedna u nizu prica nedeljkovica i ovih nasih prevaranata da pokupe i ovo malo tovljenika dzabe pa da prodaju but po 400dinci i njima lepo.Ako kostaju 108din koliko ih placa u madjarskoj? Jer ima tu nesto i carine i troskovi transporta pa nema logike...
Nisu zelje, realnost je.
Sumnjas?