Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa odakle mogu da uvezu po toj ceni u madjarskoj je 315huf ili 121.4 u hrvatskoj je oko 125 do 130 din. A u nemackoj 1.25eur placaju al na toplu polutku ili po nasem linija klanja tamo se i ne kupuje na zivu vagu. E sad dok se to dotera otuda izlazi vise nego sto je cena kod nas... ne znam gde to nalaze jedino ako su opet neke crkotine...Ja cujem da uvoze po 0.95 evro centi i priznaju im 5%kala....
Vidim ja svi tovare a niko da da neki telefon....Da li može neko od cenjenih članova na pp da mi pošalje poruku brojeve telefona od tih što tovare svinje, ovde kod nas u bačkoj ne j.bu živu silu, em mala cena em nikom ne treba...
Hvala u napred...
Nazovi Djurdjevica,ima na njihovom sajtu telefon.Vidim ja svi tovare a niko da da neki telefon....
Koliko znam, ima koga u Kaću da tovari svinje.
Jutros natovario za Trlica cena 135din....
da li ce taj razgovor uticati na sadasnju cenu svinjaZivojin jovanovic iz trlica, danas sam imao sastanak u vladi u vezi svinja,uvoza,prelevmana,bagra do bagre,bili su tu jos Milenko djurdjevic,najgori od najgorih koji nam je rekao da moramo da proizvedemo svinju na 100 dinara da bi je on platio 130,karnex,juhor,bili su jos trojica njih koji se nisu predstavili,ljudima iz imesa i backe topole svaka cast jer su stali na stranu nas proizvodjaca cak se i raspravljajuci sa trlicem i djurdjevicem,utisak je da smo mi sa svinjama najebali i da ce oni uvoziti i dalje,prelevman ne moze da se podigne ,ne daju oni iz eu.