Cena tovljenika na tržištu

dodji ti propali fudbaleru da vidis šta su svinje.
Montoya moram dati Trlicu da im popravim kvalitet posle oni jazavaca što natovare kod Beke i Kuke :haha:

Komsija prodao 20 kom od 130 kg po ceni od 90 din. Kad sve sracunas ni za hranu nije bilo dosta.:zli: A evo i nasih "mudrih" vodja kako pomazu seljaka i tov svinja.

http://www.srbijadanas.net/evropske...h-buzdovana-u-vlasti-unistile-srpske-seljake/

Pretpostavljam da ce da se pomoc i mere odnose na dodatne subvencije koje bi oni isplacivali a cena da ostane niska . To stvara dosta mogucnosti da se iste i ne isplacuju zbog ovog ili onog a dobijace ih oni za koga se ovo drmanje trzista radi tj 'klembes penis .

Sofija veceras trazi za Biftek Nis fali joj jos 40-50 komada 120din ::novac:: za dva dana... Carneks od nedelje pocinje otkup (kod nas) potpisali su sa Rusima ugovor na 120din+PDV.... Zarko iz Trstenika sinoc u mrak tovario po 125din(nepamtim kad je zadnji put tovario kod nas) nesto ce se promeni nada postoji malo je krenula potraznja a samim tim nadamo se i cena na gore...
P.S. Nedeljkovic od nedelje krece za ruse pa nesto ce se desi....

- - - - - - - - - -

ta Peero digla je za 10din nema svinja...
Zarko koristi priliku da popuni komore jeftinim mesom.
Necete ga vise ni videti.

Jutros sam imao ponudu za trlica po 110 dali su i oni oborili cenu? A sutra ocekujem kupca za agropapuk 120din sedam dana pare.Kolko su pouzdani dali neko zna? Unapred hvala.

Kod mene veceras dosao neki trazi svinja. Neko mu rekao otprilike ko ima al ga zeznuo skroz jer u blizini nema nijedne. A mene ako bude ceko nece ni docekati jer se time nebavim . Tako da neka traze malo po snegu da vide kako je jasiti seljaka

Ja sam veceras dao 46kom po 120 Agropapuku ali sedam dana pare, prvi put saradjujem sa njima nadam se da necu imati problema. dali zna neko kolko su pouzdani? Inace mislim da kod nas nema vise toko velik broj svinja a potraznja je i dalje ista. Mislim da ce cena uskoro gore, vec dva dana se kod nas traze svinje i vecina nije nakupila dovoljan broj.

Ja sam veceras dao 46kom po 120 Agropapuku ali sedam dana pare, prvi put saradjujem sa njima nadam se da necu imati problema. dali zna neko kolko su pouzdani? Inace mislim da kod nas nema vise toko velik broj svinja a potraznja je i dalje ista. Mislim da ce cena uskoro gore, vec dva dana se kod nas traze svinje i vecina nije nakupila dovoljan broj.
Ne bi trebalo da imaš problema sa Agopapuk-om,davao sam ja njima ranije i nikad nije bio problem.Znam i sada neke koji daju i ne žale se.Inače oni dosta kupuju u Mačvi,Gale iz Banovog Polja otkupljuje za njih.

Da preko Gala iz Banovog Polja, pa nisam nikad radio sa njim a neznam ni da je kupovao u mojoj okolini ali me je ispostovao i dosao za razliku od judi s kojima sam ranije saradjivao. Uzeo je u Uzvecu sinoc 120kom.

Jutros Trlic tovario 115din sam tri coveka doneli mal nes svinja 20-25 komada cekali su kamion 3 sata na vagi.... svinja ponestaje malo ce ljudi kranuti opet u svoju propast....

Nazad
Vrh