MONTOYA
Član
Po kojoj ceni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ipak nema tolko svinja, juce sam prodao a danas sam imao vec trojicu kupaca samim tim i za trlica sam imao ponudu a prosle nedelje nisu hteli ni da mi se jave a kamoli da obecaju nesto. klko god da ima svinja i tovari se velik broj svakodnevno i logicno je koriste priliku da pokupe dok je dzabe ali mislim da nece jos dugo. A ko ce ovu propast preziveti, to cemo videti na leto.
Danas su nosili Nedeljkoviću po 120 din/kg
za 2-3 dana
Nemojte se previše radovati otvaranju Mitrosa . Gazda ( Austrijanac) što ga je kupio će kupovati svinje od Tenisa koji trenutno kupuje farme po Sremu i ,,kažu" da će toviti oko 1, 5 mil. kom. godišnje , praviće svoju hranu i davaće prasice na uslužni tov.
Mitros će klati za početak nedelnjo oko 5 000 kom i verovatno će većinu svinja kupovati od Tenisa.
Nadam se da grešim i da neće biti tako.....
I šta im je tad rečeno ??Mislim da grešiš zato što je zvao farmere na sastanak,mislim da će želeti da ugovara proizvodnju.
To će onda biti lov soma na bućku. Kad dignu cene par meseci pa se narod pomami i tenis to s*ebe sa svojom isporukom.Mitros bi trebalo da proradi ( kako najavljuju) za otprilike 5-6 meseci A Tenisu treba malo više vremena da napuni objekte i verovatno treba neko da popuni taj međukorak
I Nadam se da grešim i da neće biti tako ALI .....