Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da nisi pogrešio u vezi te klanice možda je neka druga u pitanju ??Ta klanica je preprosle godine ojadila dosta ljudi , davali 20-30din vecu cenu nego drugi ljdu se navukli kao muve i kao pola para odma na vagi druga polovina za mesec dana. Tu drugu polovinu nikad nisu isplatili. Kad su ljudi otisli u klanicu ona zatvorena za rad vec mesecima . Moj dobar prijaelj Veterinar koji radio u toj klanici mi pricao
Jutros na pijaci u sapcu bio njihov vozac, a posle i lik koji skuplja tovljenike za njih. A sinoc na tv sabac lik iz dublja je takodje pricao o toj ceni od 120 din kao i direktor Trlica.
JA kazem 180din!!! ljudi oni nas psihicki love i ubijaju.... jaooo cula kazala pa to izadje ja cijem i 90din.... nema nama spasa brez kuke i motike...Jutros na pijaci u sapcu bio njihov vozac, a posle i lik koji skuplja tovljenike za njih. A sinoc na tv sabac lik iz dublja je takodje pricao o toj ceni od 120 din kao i direktor Trlica.
Pa sata da kaze covek, kuka da ne moze hranu da otplati. Da je ovako bilo zadnji put kad su izlazili na blokade i kad ih je policija tukla na mostu.... Nisam odpocetka bas gledao. Sad sam pretrazio sajt tv sapca nisu objavili nista, mada obicno sve priloge kace na internet.Sta kaze taj lik iz Dublja.
Pa sata da kaze covek, kuka da ne moze hranu da otplati. Da je ovako bilo zadnji put kad su izlazili na blokade i kad ih je policija tukla na mostu.... Nisam odpocetka bas gledao. Sad sam pretrazio sajt tv sapca nisu objavili nista, mada obicno sve priloge kace na internet.
@Zvezdani Jahach i ja kazem 200 al sta mi vredi.
Što Kuka zajeba čoveka, taman mu dobro krenuloTaj covek sam ja i nisam spominjao cenu od 120 nego 130 koliko je placeno u beloticu taj dan a taj sto se javio u emisiji nije direktor Trlica nego njihov otkupljivac Slavko Ivanic iz Slepcevica i on je pominjao cenu od 130,nemoj siriti dezinformacije,da nas je policija tukla isto nisam spominjao, emisija jos nije postavljena na you tube,danas u 2 je bila repriza a sinoc je islo uzivo u 20 h. Svasta sam nesto rekao,cim postave emisiju na you tube stavljam je ovde.
Ja sade sluso sta je nakupac prico... kaze 150din zbog veliike ponude pasce cena za 5-10din....
https://www.youtube.com/watch?v=1U1HqCiztdM#t=15
Sve su to lupanja I nagadjanja u vezi cene za neki naredni period. Ako je krenuo izvoz verovatno ce I cena malo da krene. Uvek je kraj januara, februar I mart kritican za tovne svinje.