Zvezdani Jahach
Član
140din na veliko na malo nece ni da se jave... za rusiju treba da krene 14.01.2015god ali cena se nece menjati kontejneri su vec puni sam da krenu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ta klanica je preprosle godine ojadila dosta ljudi , davali 20-30din vecu cenu nego drugi ljdu se navukli kao muve i kao pola para odma na vagi druga polovina za mesec dana. Tu drugu polovinu nikad nisu isplatili. Kad su ljudi otisli u klanicu ona zatvorena za rad vec mesecima . Moj dobar prijaelj Veterinar koji radio u toj klanici mi pricaoJuče u Bogatiću klanica Barba tovarili po 135 druga klasa.
Jaooo brate znas kako kod nas to ide nek komsiji crkne krava... aaa secam se i onih blokada neke godine doslo dva aftobusa stala tri kordona zardanmerije i... ljudi mi sam treb da glasamo i da nedisemo sve do sledeceg glasanja i tako...I niko se ne buni....daj šta daš jer može biti i gore...