Cena tovljenika na tržištu

140din na veliko na malo nece ni da se jave... za rusiju treba da krene 14.01.2015god ali cena se nece menjati kontejneri su vec puni sam da krenu...

Danas sam zvao ministarstvo poljoprivrede da ih pitam imaju li pojma šta se dešava.Sekretarica G.dina Atile Juhasa kaže da nije njihova nadležnost već ministarstva trgovine.Kaže da su znali da će do ovoga doći i da su upozoravali min.trgovine da ne ukidaju prelevmane.Zatim zvao i u min.trgovine gde mi neki načelnik(nije se predstavio)fino objasni da to nije njihova nadležnost već mi dade broj min.spoljne trgovine.Tamo mi neka gospođa sva u čudu ko me uputi na njih posle sat vremena me pozva i reče da se raspitala i da je uprava veterine nadležna.Da nije tužno bilo bi smešno ne zna se ni kuj pije ni kuj plaća.Pričao sam i sa Urošem Davidovićem spremaju jednu emisiju na ovu temu verovatno će ovih dana doći u Mačvu.Inače na ogled u bogatiću prasad ubacuje agrokor.

Juče u Bogatiću klanica Barba tovarili po 135 druga klasa.
Ta klanica je preprosle godine ojadila dosta ljudi , davali 20-30din vecu cenu nego drugi ljdu se navukli kao muve i kao pola para odma na vagi druga polovina za mesec dana. Tu drugu polovinu nikad nisu isplatili. Kad su ljudi otisli u klanicu ona zatvorena za rad vec mesecima . Moj dobar prijaelj Veterinar koji radio u toj klanici mi pricao

Ujtru sofija tovari za nekog "nn" 140din, Trlic 140din al sam na kamion dva ostalo ga nezanima... Zivko Obrenovac ujtru 140din, Nedeljkovic cujem 135din...::jako_besan::::jako_besan::::jako_besan::::samo bes::::samo bes::::samo bes::

Pre dva dana utovarili 10 komada koji su nam ostali od ture bili malo slabiji pa sad dosli na red da se tovare.Dobili smo 160 dinara ali na odlozeno placanje,iskreno bude to i preko dva meseca.Klanica Ruskovski Kucura.Inace cena u okruzenju je 140 i nesto se ne otimaju da kupe.

Nazad
Vrh