Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel se uopste isplati drzati tovljenike?/Ili bolje prasice samo ?
Sta se desava sa cenom?
Postavio si pitanje tipa sta je starije koka ili jaje,probas i jedno i drugo pa nam za 3,4 godine javis iskustva,bitno ti je nesto da imas,dal prase il tovljenika samo da se okrece.
- - - - - - - - - -
U pravu si..ja sam mislio zbog hrane..pa zato pitam..ali sto ti kazes valja probati..mada imam 2 tovljenika trenutno za sebe samo..I krmacu prvopraskinju..
Ma ne mora ni da uvozi , ljdui su naubacivali brdo prasadi za tov, oni koji u zivotu nisu drzali svinje sad su ubacili. Juce komsija koji se bavi iskljucivo godinama povrtarstvom svracao kod mene da mu prodam 20 prasadi hoce da tovi. 195 din inace je cena Trlic 200 ekstra roba (mozda i vise placaju )Ja dobijam 195 ali mislio sam 200 , stalo je nesto kazu trlic uvozi dosta svinja iz Madjarske da obori cenu.
Jutros slušam jednog taksistu kako govori kako je kupio prasad da utovi. On koji nikada to nije radio.Ma ne mora ni da uvozi , ljdui su naubacivali brdo prasadi za tov, oni koji u zivotu nisu drzali svinje sad su ubacili. Juce komsija koji se bavi iskljucivo godinama povrtarstvom svracao kod mene da mu prodam 20 prasadi hoce da tovi. 195 din inace je cena Trlic 200 ekstra roba (mozda i vise placaju )