Fantastiko015
Član
Trlic uvezao 3500 komada ... inace cena od 180-195din nisam jos nikog cuo da je dao po 200
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cim malo skoci cena i svinjari naprave racunicu,eto ti uvoza,,,eeeeeee Srbijo jadna li si kad tudjom rukom ranis decu,a svoju muku poklanjasTrlic uvezao 3500 komada ... inace cena od 180-195din nisam jos nikog cuo da je dao po 200
U ovom ciklusu nece ni biti 200,posle Srpske moze samo dole da ide.Ja imam 52 kom prosek oko 90kg,ja bi volio najvise da ostane cena ali prijatelj mi ja referent za stocarstvo i kaze da ce da krene dole jer vec sad nema potraznje kao pre deset danaTrlic uvezao 3500 komada ... inace cena od 180-195din nisam jos nikog cuo da je dao po 200
Koliki su bili prasici u startu?Juce po podne natovario dva komada 124 i 140 kg cena 200din.. necu da se hvalim ali sam se iznenadio to je tov od 90 dana( ovakav prirast nikada nisam imao ) vise nego zadovoljan