emigrant
Član
Nisi napisao po kojoj ceni si prodao.Natovarili danas.. 105 komada.. prosek 131... prosek je izvukao situaciju. . Trlilic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisi napisao po kojoj ceni si prodao.Natovarili danas.. 105 komada.. prosek 131... prosek je izvukao situaciju. . Trlilic
Pa kome sam mogao da predam.. mesec dana pola Macve zavlace sutra sutra sutra.. a vukli sa farmi... vec negde oko 5 oktobra niko ih nije hteo
A meni nije jasno sta znaci prodavati od 100 kg. Posle te kilaze najmanje problema sa svinjama ima, a covek se uvek nada da ce prodati po dobroj ceni, pa ponekad I pogresi. Lako je posle biti pametan. Ovaj pad cene cu ja naplatiti drugi put kada cena bude rasla a I svinje ce biti teze.A nije mi samo jasno sto cekate sa prodajom do te kilaze a imali ste i bolju cenu,mogli ste lagano po 195 da ih date kad su imali po 100,105 kg,ovako su vam pojele po 70,80 kg hrane za dzabe tj nije za dzabe platili ste vi to.
slicno smo i mi prosli, pomeranje utovara, smanjenje cene.Pa kome sam mogao da predam.. mesec dana pola Macve zavlace sutra sutra sutra.. a vukli sa farmi... vec negde oko 5 oktobra niko ih nije hteo