Braca972
Član
Ko placa 165 i na koliko dana pare?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hoces molim te da mi nađeš kupca na 140din, častiću te 1.000 din po tovljeniku?Samo što rtv Jagodina porani pred zatvaranje pijaca, a palma + nije ni izašla na pijac, jer koristi izveštaje stare 2-3nedelje, nastavi da gledaš palmu.
Hoces molim te da mi nađeš kupca na 140din, častiću te 1.000 din po tovljeniku?
Raspitao sam se od ljudi koji su bili na pijaci, cenilo se 130, nudilo i po 120. Ja sam juče dao drugu jednog na 120. Imam još 4. To će biti zamrznuto i dimljeno.
To sto bi sad svi pisali kako smo prodali tovljenike po 200, nebi uticalo na tržišnu cenu. Meni puno znači kada čujem pravu cenu za koju ste prodali. Tako mogu da se orijentišem i ne dozvolim da mi tovljenici prerastu i tako duplo štetim. Zato hvala svima koji ne izvrću cenu.
Hoces molim te da mi nađeš kupca na 140din, častiću te 1.000 din po tovljeniku?
Raspitao sam se od ljudi koji su bili na pijaci, cenilo se 130, nudilo i po 120. Ja sam juče dao drugu jednog na 120. Imam još 4. To će biti zamrznuto i dimljeno.
To sto bi sad svi pisali kako smo prodali tovljenike po 200, nebi uticalo na tržišnu cenu. Meni puno znači kada čujem pravu cenu za koju ste prodali. Tako mogu da se orijentišem i ne dozvolim da mi tovljenici prerastu i tako duplo štetim. Zato hvala svima koji ne izvrću cenu.
Nije tacno,tovljenici u Sapcu su oko 170din,a krmace 120-130din.U zadnja 3-4 dana su skocili 10-15din,bili su 150-160,kako ko placa.Ovde tovari i ona klanica iz Tavnika,Vilotijevic.Danas mi jedan iz kasapnice prica pricu kako se iz Sapca dovlace tovljenici po 130 a krmace za klanje pale na 70-80 din pa veliko dusan meni nudi 90din ne budem lenj okrenem klanicu ..tj. proizvodnju suhomesnatih proizvoda placaju kremace 130 pare odmah sutra tovarim a docice dedi na pedalu samo ga cekam kod njega najskuplje meso 460 din a svuda 390 . toliko kako nema grdanm zarade
Hvala ti kolega na objasnjenju, jer sam ja danas sreo beli sleper sa tri sprata i u voznji pogresno procitao, Industrija mesa Travnik, umesto Tavnik, i zabrinuo se da uvoze svinje iz BiH. Sleper je bio pun svinja, sva tri sprata, a sreo sam ga na izlazu iz Drenovca prema SM. Danas je Ljubisa Eurokomerc u Klenju nudio 170 din na vagi, ali niko mu nije dao po toj ceni. Inace, on najcesce ima najnizu cenu, ali kada mu treba svinja mora da plati vise od drugih.Nije tacno,tovljenici u Sapcu su oko 170din,a krmace 120-130din.U zadnja 3-4 dana su skocili 10-15din,bili su 150-160,kako ko placa.Ovde tovari i ona klanica iz Tavnika,Vilotijevic.
- - - - - - - - - -
Juce tovareno po 170din,a ocekuje se da ce jos da raste cena.
Danas u selu placene 180,za mesara sa Uba,ne znam koja kolicina.
Posle Mrcajevaca skrenes levo za Tavnik,pa su oni ,valjda na tom putu,na pocetku sela.Samo sam jednom bio u Tavniku,ali sigurno znam,je l ovde tovare,u Macvi svinje vec 6-7 godina.Koji su to Vilotijevici iz Tavnika?Nesto mi to preziem nije poznato.Imaju firme SAN,NID.